|   All Languages   
EN   SV   IS   RU   RO   FR   IT   SK   NL   PT   HU   FI   ES   LA   BG   NO   HR   CS   DA   TR   PL   EO   SR   EL   SQ   BS   |   FR   SK   IS   ES   NL   HU   PL   SV   RU   NO   SQ   FI   IT   RO   DA   PT   CS   HR   BG   EO   LA   BS   SR   TR   EL

Fjalor Anglisht-Shqip

BETA Online Dictionary Albanian-English: Enter keyword here!
  ÇËçë...
  Options | Tips | FAQ | Abbreviations

LoginSign Up
Home|About/Extras|ShuffleNEW|Vocab Trainer|Subjects|Users|Forum|Contribute!
Browse by subjects
Subject  DescriptionEntriesUsers
admin.Administratë / (Public) Administration12426
anat.Anatomi / Human Anatomy95531
ark.Arkitekturë / Architecture32495
arkeo.Arkeologji / Archaeology10375
armaturëArmaturë historike / Historic Armour6145
armëArmë / Weapons18403
arsimArsim / Education571250
artArt / Art251219
astron.Astronomi / Astronomy23631
astronauAstronautikë / Astronautics5347
automob.Teknologji e automobilave / Automotive Engineering17511
aviac.Aviacion / Aviation16485
bërth.Inxhinieri bërthamore / Nuclear Engineering2183
bibl.Biblik / Biblical2391
biblio.Shkencë bibliotekare / Library Science3197
biçik.Biçikletë / Bicycle10531
biokimiBiokimi / Biochemistry3340
biol.Biologji / Biology42700
birrëProdhimi i birrës / Brewing2167
bot.Botanikë / Botany, Plants164416
botuesRrjet botues / Publishing7268
bujq.Bujqësi / Agriculture, Aquaculture26295
bursëBursë / Stock Exchange3265
drejtDrejt / Law81602
drogaDroga / Drugs10276
ekol.Ekologji / Ecology, Environment8744
ekon.Ekonomi / Economy19944
elektr.Elektroteknikë, Elektronikë / Electrical Engin., Electronics9711
emraEmra njeriu / Names of Persons2226
enol.Enologji / Oenology10126
entom.Entomologji / Entomology33110
etnol.Etnologji / Ethnology11283
ezot.Ezoterikë / Esotericism4243
FVepra arti, Letërsi artistike / Fiction: Names and Titles in Literature, Film, TV, Arts4824
farm.Farmaci / Pharmacy14293
feFe / Religion147702
filatel.Filateli / Philately264
filmFilm / Film21318
filoz.Filozofi / Philosophy19976
fin.Financë / Finance36600
fiz.Fizikë / Physics15822
FjaUdh.Fjalori i udhëtimit / Travellers vocabulary2705
fonet.Fonetikë / Phonetics4420
foto.Fotografim / Photography7841
gazet.Gazetari / Journalism6454
gjell.Gjellëtari / Gastronomy, Cooking90674
gjeog.Gjeografi / Geography217885
gjeol.Gjeologji / Geology15309
gjuetiGjueti / Hunting7133
gjuhëGjuhësi / Linguistics1611450
hidro.Hidrologji & Hidrogjeologji / Hydrology & Hydrogeology9110
hipizëmHipizëm, Kuaj / Equestrianism, Horses3133
hist.Histori / History281363
ind.Industri / Industry3512
internetInternet / Internet11478
kërcimKërcim / Dance7392
kimiKimi / Chemistry113559
komp.Informatikë, Kompjuter / Computer Sciences161674
kozm.Kozmetikë dhe Higjienë e trupit / Cosmetics & Body Care2267
let.Letërsi / Literature371268
lojaLoja / Games1922
market.Marketing, Reklama / Marketing, Advertising3556
mat.Matematikë / Mathematics56841
materialShkenca materiale / Materials Science10293
meteo.Meteorologji / Meteorology41233
mikol.Mikologji / Mycology2115
mineral.Mineralogji / Mineralogy16155
minimMinim dhe Nxjerrje e mineraleve / Mining & Drilling17113
mit.Mitologji / Mythology42524
mjek.Mjekësi / Medicine203854
mob.Mobilie / Furniture14235
muzikëMuzikë / Music1001771
naut.Nautikë / Nautical Science40223
ndërt.Ndërtimtari / Construction12344
njësiNjësi, Masa, Pesha / Units, Measures, Weights22436
optikëOptikë / Optics14175
orn.Ornitologji / Ornithology69151
peshqPeshq, Iktiologji / Ichthyology, fish, fishing4114
pol.Politikë / Politics891014
proverbProverb / Proverb2628
psik.Psikologji / Psychology13936
pyllt.Pylltari / Forestry8176
ret.Retorikë / Rhetoric5411
shkencaShkenca / Academic Disciplines431651
shtypjeShtypje, Tipografi, Faqosje / Print, Typography, Layout5284
sociol.Sociologji / Sociology10554
spec.Term teknik / Specialized Term1373
sportSport / Sports50972
stom.Stomatologji / Dental Medicine3133
TT / Taxonomic terms for animals, plants and fungi (incl. varieties and breeds)2329
teatërTeatër / Theatre24505
tek.Teknologji / Technology421290
TekMjek.Teknologji mjekësore / Medical Engineering & Imaging1257
tekstil.Tekstile, industri tekstile / Textiles, Textile Industry6161
telekom.Telekomunikacion / Telecommunications11548
trafikTrafik / Traffic6328
transp.Transport (Transport tokësor) / Transportation (Land Transport)5348
tregtiTregti / Commerce22562
trenaHekurudhë / Rail7221
turi.Turizëm / Travel Industry7542
urban.Urbanistikë / Urban Planning2235
urgjencaZjarrfikës dhe Shërbim i urgjencës / Firefighting & Rescue4132
ushq.Industri ushqimore / Foodstuffs Industry1311
usht.Ushtarakë / Military82423
valutaValuta / Currencies7265
veglaVegla / Tools34499
veshjeVeshje / Clothing, Fashion24465
vet.Veterinari / Veterinary Medicine3169
zanateZanate, Treg i punës / Jobs, Employment Market113591
zool.Zoologji / Zoology, Animals141669
back to top | home© 2002 - 2023 Paul Hemetsberger | contact / privacy
Albanian-English online dictionary (Fjalor Anglisht-Shqip) developed to help you share your knowledge with others. More information
Links to this dictionary or to single translations are very welcome! Questions and Answers
Advertisement